index

A young couple looking for the perfect home find themselves trapped in a mysterious labyrinth-like neighborhood of identical houses.

Jeanne, a shy young woman, works in an amusement park. Fascinated with carousels, she still lives at home with her mother. That’s when Jeanne meets Jumbo, the park’s new flagship attraction…

Kenza en Yaël zijn twee jonge Franse vrouwen. Ze sluiten zich aan bij een internationale brigade die samen met de Koerdische jagers vecht. Hun zoektocht kruist die van Zara, een overlevende Yezidi. Geboren uit zeer verschillende culturen, maar diep verenigd, genezen deze Zusters van de Wapens hun wonden door hun kracht en de angst bij hun tegenstanders te ontdekken.

Alain is een gerespecteerde zakenman en een briljante spreker. In zijn leven is er geen plaats voor ontspanning of een gezin. Op een dag heeft hij een beroerte, die bij hem ernstige spraak- en geheugenproblemen veroorzaakt. Jeanne, een jonge logopediste, helpt hem bij zijn rehabilitatie. Door hard te werken en veel geduld zullen Jeanne en Alain elkaar leren kennen en zullen ze beiden, op hun eigen manier, eindelijk proberen hun leven opnieuw op te bouwen en de tijd te nemen om te leven.

The Shamer’s Daughter, Dina, with the magical power of compelling people to admit their most secret shame, must save her family with her newly found father. But he is a Blackmaster, with the power to make people see and believe things that aren’t true, so Dina must deal with having inherited this horrible power, while forging a relationship with a father she fears and mistrusts.

Op kerstavond verkleden Sam en zijn beste vriend Khalid zich als kerstman om alles wat ze kunnen in de Galeries Lafayette te stelen. Maar Sam wordt snel omringd door kinderen en moet hen een verhaal vertellen… het verhaal van Aladin. Hij maakt er zijn versie van. In de huid van Aladin, begint Sam een reis naar Bagdad, een stad vol rijkdom. Helaas lijden achter de folklore de mensen onder de tirannie van verschrikkelijke Vizir, bekend om zijn wreedheid. Zal Aladin, een jonge dief, geholpen door zijn techniek, de boze plannen van Vizir dwarsbomen, Khalid redden en het hart van de prinses Shallia veroveren?

Elisabeth is een briljante, succesvolle vrouw wanneer de priester Achille voor het eerst bij haar thuiskomt. Hij maakt meteen deel uit van de familie. Een perfecte familie die allemaal Elisabeth bewonderen om haar talkshow op de radio “Christian Hope Radio” en ook hoe zij zich bekommert om anderen, haar familie en haar huishouden. Maar dan wordt ze bruusk geconfronteerd met de pedofilie van priesters en de zelfmoord van haar zoon. Haar geloof wordt danig op de proef gesteld.