Portfolio visuele effecten
Visuele effecten

Nos réalisations en design et en musique
Design

Sinds al 10 jaar is benuts een creatief centrum in visuele effecten voor de bioscoop, de televisie, de scenografie en de reclame wereld. Benuts is gespecialiseerd in compositie, matte painting, speciale effecten, motion design, openingskredieten, realistische 3D-foto, Houdini FX, podiumbegeleiding, artistieke concept en art directie.

Het team van benuts combineert verschillende talenten, gaande van animators en illustrators tot videografen, matte painters, grafische kunstenaars, ontwerpers en artistieke regisseurs. Dankzij dit kunnen we een ​​optimale creatieve oplossing bieden voor elk project.

Benuts is gebouwd rond uitvoerende en VFX-producenten, supervisors, leads en grafische ontwerpers. Onze kantoren kunnen tot 60 artiesten verwelkomen.

Het projectbeheer en coördinatie wordt beheerd door VFX-coördinatoren. Ze vormen de schakel tussen productie, postproductie en het benuts-team.

SUBSIDIABILITEIT

benuts is aanwezig in de drie regio’s van België (Wallonië, Brussel en Vlaanderen) en dus subsidiabel voor de  Belgian Tax shelter, evenals Wallimage, Federatie Wallonië-Brussel, Screen Flanders en het Vlaams Audiovisueel Fonds.

Het bedrijf is ook aanwezig in Frankrijk, dankzij zijn partner, CGEV, vertegenwoordigd door Alain Carsoux.

Laatste Nieuws

Volg ons